VINTÈ ANIVERSARI DEL CENTRE DE DIA BARCELONA 1

28/07/2016 - 12:12

Corria l’any 1995 quan dos metges amics (Dr. Albert Pereira y Dr. Antoni Casino), un cop acabat el Màster de l’especialitat de Gerontologia y basant-nos en una vocació claríssima d’atenció a la Gent Gran, vam decidir iniciar l’aventura d’obrir un Centre de Dia. En aquells temps, aquest era un servei bastant desconegut per la població, per les/els Treballadores/ors Socials, i inclús per la mateixa Administració, però que veiem que la societat necessitava cobrir.

Aquest mateix any vam constituir la Societat SERVEIS GERIÀTRICS DE BARCELONA SL y vam començar a buscar locals y personal para iniciar les activitats. El procés no va estar exempt de dificultats, però comptàvem amb l’entusiasme d’iniciar una etapa relacionada amb la nostra verdadera vocació, la de desenvolupar l’activitat de la Medicina adreçada a la Gent Gran. L’any següent, 1996, es va materialitzar  l’obertura del que es va convertir en el nostre primer Centre de Dia, a l’Avinguda Meridiana, nº. 328 de Barcelona.

Aquest any, 2016, celebrem els primers vint anys amb la mateixa il·lusió que el primer dia, però amb una estructura completament millorada i ampliada. En aquest moment, SERVEIS GERIÀTRICS DE BARCELONA SL compta amb 3 Centres de Dia a Barcelona, amb una capacitat total de 170 usuaris, i el seu catàleg de serveis ha augmentat significativament.

Volem aprofitar aquest escrit per agrair a tots els actors d’aquesta gesta, ja siguin els primers usuaris i els seus familiars per confiar en un servei que cobria les seves necessitats, l’Administració que ens va ajudar en la mesura de les seves possibilitats, com  tots i cadascun de les/els treballadores/ors que han format (alguns encara en formen) una part molt important de l’equip de Recursos Humans d’aquesta Societat.

La nostra vocació es continuar, com a mínim, uns altres vint anys al servei de la Gent Gran del nostre entorn i les seves famílies, per a poder millorar la qualitat de les seves vides en el moment que més ajuda necessiten.

Gràcies a totes i tots per aquests vint anys.


© 2024 Serveis Geriàtrics de Barcelona S.L. Avis Legal Política de privacitat