Centre de Dia Barcelona 3

Congrés / Maragall

Dilluns a Divendres

08:00h a 19:30h

93 534 99 99

sgb3@barcelonageriatria.com

El principal objectiu del Centre de Dia és el benestar dels nostres usuaris. L’experiència que ens dóna el portar més de 20 anys atenent persones grans, ens ajuda en la tasca d’aconseguir que els usuaris mantinguin durant el major temps possible el major grau d’autonomia possible. Comptem amb un equip professional, motivat i en contínua formació que dirigeix ​​tots els seus esforços tant a les persones grans que assisteixen al Centre de Dia com als seus familiars.

El Centre de Dia Barcelona 3 (Congrés / Maragall) és el tercer dels nostres centres. Es troba al carrer de Cep número 16, just al costat de Felip II, una de les principals vies de comunicació del nord de Barcelona. El local té 350 metres quadrats a peu de carrer, distribuïts en dos grans espais polivalents, un gimnàs de més de 40 metres quadrats i una cuina pròpia completament equipada, finestrals pels quals entra molta llum natural i unes jardineres amb les que els nostres usuaris poden practicar l’horticultura urbana. El centre compta amb 65 places per a usuaris amb necessitats especials: tant dependents físics com demències (Alzheimer, Vasculars, Cossos de Lewy, Parkinson, etc.).

Atenem usuaris tant privats com a beneficiaris de la Llei de Dependència en les nostres places públiques.

Clica AQUÍ per visualitzar imatges del Centre de Dia.

 

Disposem de servei de cuina pròpia que serveis menús dissenyats per una dietista amb les calories i nutrients adequats per als nostres usuaris:

Tipus de menús:

 

Si vols rebre més informació pots:

  Atenció psicològica

  Per a garantir una adequada atenció de les necessitats emocionals de les persones grans, a cadascun dels nostres Centres disposem d’una psicòloga que està al servei dels nostres usuaris, amb la qual podran realitzar consultes i reunions de suport  periòdiques.

  Llegir més

  Serveis mèdics i d’infermeria

  Els serveis mèdics i d’infermeria tenen com a objectiu fer un seguiment acurat  dels usuaris dels nostres Centres, a fi de contribuir al manteniment i millora del seu estat de salut general i, per tant, de la seva qualitat de vida.

  Llegir més

  Fisioteràpia i rehabilitació

  Als Centres de Serveis Geriàtrics de Barcelona creiem que la fisioteràpia i la rehabilitació son un pilar bàsic de la cura i estimulació de l’usuari, i tenen com objectius mantenir i millorar l’autonomia, la prevenció de possibles problemes i el benestar dels nostres usuaris.

  Llegir més

  Treball social

  La figura del Treballador/a Social és essencial en l’àmbit del Centre de Dia. És qui realitza l’entrevista inicial a les famílies com a instrument per a conèixer millor l’usuari i la seva realitat. A partir de la informació recollida podem construir la Història de Vida de la persona, que  ens servirà per poder entendre-la millor i  oferir-li propostes personalitzades.

  Llegir més

  Cuina pròpia

  Totes les cuines dels nostres centres serveixen uns menús dissenyats per un dietista amb control de calories. També tenim menús per a diabètics

  Animació sociocultural

  A Serveis Geriàtrics de Barcelona entenem l’animació sociocultural com una eina de dinamització de grups, mitjançant  estratègies que afavoreixen la participació.

  Llegir més

  Transport adaptat

  Per a aquells usuaris amb dificultats de mobilitat, disposem d’un transport adaptat amb xofer que els porta de casa al centre i del centre a casa.

  Podologia i perruqueria

  Pel que fa als serveis de podologia, oferim un seguiment d’un cop al mes, pot trobar diferents tractaments favorables per a una millor conservació i manteniment dels peus dels nostres usuaris.

  Llegir més

  Cada setmana vé la perruquera al centre per atendre aquells usuaris/es que ho sol·licitin.

  Llegir més

  © 2024 Serveis Geriàtrics de Barcelona S.L. Avis Legal Política de privacitat