Avis Legal

AVIS LEGAL: PROTECCIÓ DE DADES I LLEI DE SERVEIS DE LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ I DEL COMERÇ ELECTRÒNIC.

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades que es sol·liciten en el nostre formulari s’inclouran en una base de dades informatitzada amb la finalitat de respondre la seva sol·licitud, gestionar els nostres contactes comercials i facilitar-li informació del seu interès sobre els nostres serveis i productes.

SERVEIS GERIATRICS DE BARCELONA, S.L. té els seus fitxers legalitzats davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades i estan inscrits en el Registre General de Protecció de Dades. Així mateix, compleix les mesures de seguretat del Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, que desenvolupa la Llei Orgànica 15/1999.

Vostè disposa en tot moment dels drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació; tal i com estableix la Llei Orgànica de Protecció de Dades. L’exercici d’aquests drets el pot realitzar mitjançant correu postal o electrònic, indicant com a referència en el sobre o a l’assumpte del correu electrònic “PROTECCIÓ DE DADES”, a la següent direcció:

SERVEIS GERIATRICS DE BARCELONA, S.L.
C/ Avgda. Meridiana 328, Ent 2ª i 3ª
08027 BARCELONA
pereira@barcelonageriatria.com

Igualment li informem, de conformitat amb l’establert a l’article 21 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, que mitjançant la acceptació d’aquest avís legal, vostè ens està expressament autoritzant per a que li enviem comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic. Com a destinatari d’aquestes comunicacions, vostè té el dret de revocar el seu consentiment, en qualsevol moment, amb la simple notificació de dita voluntat mitjançant correu postal o electrònic, a través de les direccions a dalt assenyalades, indicant com referència en el sobre o a l’assumpte del correu electrònic “BAIXA CORREU ELECTRÒNIC”.

© 2024 Serveis Geriàtrics de Barcelona S.L. Avis Legal Política de privacitat