Treball Funcional Fisioteràpia

07/06/2023 - 14:55

Des del Centre de Dia Barcelona 1 i el seu Servei de Fisioteràpia, us volem ensenyar una pinzellada del treball que realitzen els nostres usuaris.

 

La Fisioteràpia en geriatria té un gran paper en el procés de l’envelliment ja que té enormes beneficis pel seu ampli ventall d’actuació.

 

Després d’una completa valoració es pauta el pla de tractament més adequat per a cada usuari i totalment personalitzat, tenint sempre en compte les seves preferències i implicant-lo en tot moment en el procés, això ajudarà a mantenir la motivació en les sessions.

 

El nostre principal objectiu és promoure una vida activa en l’etapa de l’envelliment, millorant així l’autonomia en el dia a dia i l’estat funcional, la qualitat de vida i que puguin continuar realitzant i gaudint de les activitats que els agraden com per exemple ballar, passejar, cuinar, etc.

Entre altres objectius més específics trobem: prevenir caigudes, educar en l’ús d’ajudes tècniques, disminuir episodis de dolor, reeducar marxa i transferències, augmentar/recuperar/mantenir força muscular, rang articular, coordinació, equilibri, etc.

També podem observar canvis a nivell psicosocial, millorant la seva autoestima, la seva confiança i afavorint les relacions socials.

 

Felicitar els nostres usuaris per la gran feina que realitzen diàriament i el seu compromís per mantenir una vida activa, sense la seva implicació no seria possible el nostre treball.

 

Us deixem un vídeo d’un petit exemple del dia a dia en el Centre des de l’àrea de Fisioteràpia. A poc a poc anirem mostrant el treball de més usuaris.

 

 

 


© 2024 Serveis Geriàtrics de Barcelona S.L. Avis Legal Política de privacitat