Sant Jordi

06/05/2016 - 12:43

Els dies previs a Sant Jordi, els Centres de Dia Barcelona van estar molt enfeinats preparant els punts de llibre, les roses i els guarniments per decorar els diferents espais.

Aquest any les roses als Centres Barcelona 1 i Barcelona 3 van ser de paper de seda i al Centre Barcelona 2 es van atrevir a fer-les de pasta de porcel·lana blanca que després van pintar amb molta cura.

Les activitats d’aquests dies van girar al voltant dels llibres, les roses, les princeses, els cavallers i, per suposat, els dracs. Vam descobrir que coneixíem molts més escriptors dels que crèiem i un bon nombre de títols de bona literatura.

El divendres 22 d’abril ens vam adelantar a la data oficial i vam començar el dia amb una tassa de xocolata amb melindros. Després vam compartir una bona estona plena de flors, poemes i alegria i emocions.

Al Centre de Dia Barcelona 3, cada grup va preparar una activitat amb la que sorprendre als demés el dia de la festa. Uns van recitar petits fragments  que havien memoritzat, per que els companys endevinessin de quina obra es tractava, d’altres van llegir poemes que els agradaven,  i alguns es van atrevir amb llarguíssimes poesies (sense xuleta!!!) sobre el Parque de Maria Luisa o El Jardinero i la Flor…, deixant-nos a tots bocabadats.


© 2024 Serveis Geriàtrics de Barcelona S.L. Avis Legal Política de privacitat