Celebració de les festes de Nadal al Centre de Dia Barcelona 3

15/01/2016 - 14:00
Chimenea de Navidad

Al Centre de Dia BCN-3 hem passat unes  festes de Nadal força alegres i entretingudes. Primer vam decorar el Centre amb els guarniments que havíem estat preparant les últimes setmanes, donant-li un bonic aire nadalenc.

El dia 24 de desembre pel matí, aprofitant el caliu de la xemeneia nòrdica, ens va visitar el Pare Noel i vam riure molt buscant-li la semblança amb algun membre de l’equip. Després vam celebrar un dinar de Nadal, amb sopa de galets, carn d’olla, torrons i brindis, i tot-hom va marxar a casa amb l’àlbum de dibuixos i la manualitat realitzada.

El dia 31 de desembre vam acomiadar l’any 2015 amb canapès, campanades casolanes, mandarines, cotilló, ball i molt, molt bon humor.

El dia 5 de gener, vigília de reis, alguns dels usuaris van convertir-se en personatges del Pessebre per representar l’Adoració dels Reis Mags i van ser molt aplaudits. Mes tard vam fer una tómbola on tothom va tenir un regal de reis anticipat.

Ara ens queda desar estrelles, boles, figures i tió  fins l’any que ve, i començar a pensar en celebrar una altra tradició: el Carnestoltes.

 

Marta Alcañiz Azcón                                                         M. Lluïsa Lozano Raimí

Fisioterapeuta Nº Col 4686                                              Psicòloga Nº Col 3154 COPC

Centre de Dia Barcelona 3                                               Centre de Dia Barcelona 3                                                

 

 


© 2024 Serveis Geriàtrics de Barcelona S.L. Avis Legal Política de privacitat