NADAL 2023

18/01/2024 - 16:39

Així vam passar les Festes als Centres de Dia Barcelona.

 

Us presentem les activitats realitzades:

Preparació: Vam dedicar setmanes abans a realitzar manualitats per decorar els Centres de Nadal. Estem molt contents amb els resultats, els Centres van quedar molt animats i festius.

Sorteig loteria de Nadal: Van venir unes nenes i nens de Sant Ildefons molt especials, no ens ho podíem creure. Ens van cantar moltíssims premis.

Visites especials: En el Centre de Dia Barcelona 1 ens va venir a veure l’autèntic Pare Noel acompanyat de la seva neta, quin honor. Amb ells vam ballar, cantar i també ens van acompanyar fent cagar el Tió.
En el Centre de Dia Barcelona 2 ens van visitar els alumnes de l’Escola Màrius Torres del l’Hospitalet de Llobregat i també vam gaudir de l’actuació de Grace Larreta.
En el Centre de Dia Barcelona 3 van venir de la Coral del Centre Ocupacional Cordada,
és un plaer rebre’ls cada any.

Dinar de Nadal: Vam gaudir d’el dinar de Nadal en molt bona companyia, i com és típic, vam allargar la sobretaula ja que estàvem gaudint molt. En els Centres Barcelona 2 i 3 també vam fer cagar el Tió.

Celebració de Cap d’any: Vam fer una gran Festa per acomiadar l’any. Ball, raïm, brindis, photocall i vam demanar els nostres millors desitjos pel 2024.

Visita del Rei Melcior: En els tres Centres coincidim que la visita dels Reis d’Orient sempre és molt especial. Ens transporta a la nostra infància, ens porta records i creem de nous. Vam poder llegir-li la carta amb els nostres desitjos…i a més d’un ens van portar el que havíem demanat. Un dia ple de somriures, il·lusió i diversió.

I fins aquí el Nadal del 2023.
No perdem mai la il·lusió.

Esperem que us agradi!

 

CENTRE DE DÍA BARCELONA 1

CENTRE DE DÍA BARCELONA 2

CENTRE DE DÍA BARCELONA 3


© 2024 Serveis Geriàtrics de Barcelona S.L. Avis Legal Política de privacitat